Onderwijskorting

EDU-licentie voor docenten en studenten

De educatieve korting van de EDU-licentie geldt voor docenten en studenten.

ZZP

Ook muziekdocenten met een eigen lespraktijk, die werken als ZZP-er kunnen de educatieve korting rechtstreeks door Sibelius Nederland  laten verzorgen.

EDU-korting aanvragen

Als je Sibelius rechtstreeks bij Sibelius Nederland aanschaft, vragen wij de EDU-licentie van tevoren voor je aan. Je kunt Sibelius dan direct na aankoop gebruiken. Wanneer je een EDU-versie aanschaft via tussenhandelaren, zoals Bax, Gear4music, etc., dan moet je eerst de koop sluiten en je ontvangt daarvoor slechts een tijdelijke 30-dagen versie. Je hebt Sibelius dan na betaling dus nog niet in bezit. Je moet nl. eerst nog zelf de EDU-licentie aanvragen bij Avid, middels een ‘validation request’. Wat er niet bij wordt verteld is dit: wanneer deze aanvraag wordt afgewezen, kun je het door jou betaalde programma niet gebruiken en je kunt ook geen geld retour ontvangen! Je krijgt dan van Avid uitsluitend de optie om bij te betalen tot het tarief van de niet-educatieve versie. Die prijs bedraagt € 676,- (zie de betreffende tekst op de Avid-website)

Scholingsbugdet

Docenten die hun scholingsbugdet willen gebruiken voor een vaardigheidstraining in Sibelius kunnen het programma Sibelius in het cursusmateriaal meegeleverd krijgen.

Netwerkversie

Sibelius is ook verkrijgbaar in een netwerk-versie, zodat bijv. een hele schoolklas tegelijkertijd met Sibelius kan werken. Informeer naar de mogelijkheden. Vermeld het aantal gewenste gebruikers of computers. Wij bellen u graag terug voor een persoonlijk advies.